Vrouwen in Beeld

OVER

OVER

Het doel van Vrouwen in Beeld is het zichtbaar maken en versterken van de arbeidspositie van vrouwen in de hele breedte van de Nederlandse audiovisuele industrie middels activiteiten en onderzoek.
De organisatie richt zich daarbij op álle professionals die zich als vrouw identificeren en werkzaam zijn in de sector; van makers tot vertoners, van fondsen tot omroepen, van medewerkers tot manager.

Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste resultaten boeken door samen te werken en kennis uit te wisselen. Daarom willen we een sterke gemeenschap van vrouwelijke audiovisuele professionals creëren die hun ervaring delen en elkaar ondersteunen. Daarmee willen we op korte termijn aan de slag met de volgende punten:

 

1.

1.

Gendergelijkheid bevorderen en de arbeidsmarktpositie van vrouwen in de audiovisuele sector in Nederland versterken voor vrouwelijke professionals in de audiovisuele sector.

2.

2.

Bevorderen van de zichtbaarheid van audiovisuele werken gemaakt met en door vrouwen.

3.

3.

Bewustwording en betrokkenheid stimuleren in de audiovisuele sector, nationaal en internationaal. Hiervoor is het opzetten van een politieke lobby onmisbaar.

STEUN

STEUN

Wij bedanken de organisaties die ons steunen. Wil jij ons ook steunen? Neem dan contact met ons op.